LOUIS VUITTON SHANGHAI

The building that houses Louis Vuitton's new store in Shanghai looks like a giant boot. The building is a collaboration between Jun Aoki and architects Leigh & Orange – featuring fluid curves and turns down the length of the building, as well as architectural fins and lighting that succeed in creating a waterfall effect. The structure even has some environmental extras such as the ability to recycle rainwater for irrigation, reduced water consumption and green areas.

via PSFK

 

Advertisements
Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: